Biolchim

TISZTELT GAZDÁLKODÓ!

Tekintse meg termékeinket!

CÉGÜNK HATÉKONY, INNOVATÍV, FENNTARTHATÓ ÉS JÖVEDELMEZŐ TÁPANYAG-UTÁNPÓTLÁSI, NÖVÉNY- ÉS TALAJKONDICIONÁLÁSI MEGOLDÁSOKKAL SEGÍTI A GAZDÁLKODÓKAT. KEVESEBBEL TÖBBET!

A körülöttünk levő külső környezet, az éghajlat, az időjárás, a termesztés körülményei folyamatosan változnak. Az időjárási szélsőségek, a szinte napi piaci változások fontos döntések meghozatalára késztetik a termelőket. Egyvalami viszont nem változott, ezen sok változó mellett az adott termőterületről minél több bevételre, profitra van szükség, ez pedig megfelelő termesztéstechnológiai beavatkozás segítségével lehetséges. A régóta használt technológiák nem biztos, hogy állják a versenyt. Ezen kihívások megoldásához nyújtanak segítséget a Biolchim innovatív termékei és technológiái. Élen járunk a termékfejlesztésben és a technológiai innovációban.

Tekintse meg termékeinket!

A társadalom és a piac részéről egyre komolyabb elvárás a fenntartható gazdálkodásnak való megfelelés. Nem állhatunk a termesztéstechnológiánk megválasztásához úgy, mint 2 éve. Újra kell gondolnunk, hogyan újítsuk meg. Technológiai ajánlásainkkal támogatjuk a minimalizált környezeti terheléssel működő gazdálkodást, biostimulátoraink hazai forgalomba hozatali engedélyekkel rendelkeznek, Agro-ökológiai Programban felhasználhatók. Bizonyára tudják, hogy fenntarthatósági szempontból kiegészült a támogatásra jogosult hektár fogalma, az I. pilléres (közvetlen) támogatások köre kibővült az Agro-ökológiai Programmal.

A biztonságos és hatékony termékek teljes portfólióját kínáljuk ügyfeleinek, amelyek lehetővé teszik a termelők számára, hogy maximalizálják a terméshozamot:

Minden termékünkre 5 év a gyártói szavatosság

hazai raktárunkban szabályozott klimatikus körülmények között zárt helyen tároljuk valamennyi termékünket

partnerünk a DHL, zöld logisztikai megoldásokkal szolgálja az időben leadott rendeléseket és teljesíti a kiszállításokat

folyamatosan bővülő viszonteladói hálózatunk által termékeink egyre több helyen azonnal elérhetők

megújuló, rendkívül széles termékkínálat: lombtrágyák, mezo- és mikroelemes termékek, starter trágyák (valódi mikrogranulátum és folyékony formában), növény- és talajkondícionálók teljes kínálata, szerves granulátumok

Szaktanácsadóink az ország egész területén rendelkezésre állnak.  Forduljanak hozzánk bizalommal! Legyenek felkészültek a következő szezon kihívásaira a Biolchim megoldásaival!

Eredményes gazdálkodást kívánok!

Czikó Dénes
ügyvezető

Tekintse meg termékeinket!