Biolchim

Aktuális

 • Ez a kukorica és napraforgó kultúrák őrangyala Gesztelyen

  Ez a kukorica és napraforgó kultúrák őrangyala Gesztelyen 2020.05.19. Ha növénytáplálásról van szó, akkor a termelők igényei és tapasztalatai a legfontosabbak – ezért most egy fiatal gesztelyi szakember mutatja be jól bevált Biolchim-technológiáját. https://www.agroinform.hu/https://www.facebook.com/agroinform/https://www.instagram.com/agroinform.hu/Tetszett a videó? - Iratkozz fel TE is YouTube csatornánkra!Forrás: www.facebook.com/pg/agroinform/videos/ https://www.youtube.com/watch?v=sRRW8JTD3vw
 • Agroinform.hu élő adásban volt

  Biolchim starter kijuttatása nem mindennapi gépkapcsolattal, a Gergely Farmon 💪😉 Szponzorált tartalom
 • Tájékoztatás!

  A Biolchim Hungary Kft. a kialakult koronavírus okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel, partnerei és munkatársai egészségének védelmében a következő óvintézkedéseket vezeti be.
 • Fokozza a gyökeresedést és a fotoszintézist

  Fokozza a gyökeresedést és a fotoszintézist 2020.01.31. A Biolchim Kft. termékkínálatának egyik zászlóshajójára, a Nov@ növénykondicionálóra építette megjelenését az AGROmashEXPO kiállításon is. A 75 százalék szerves anyagot, humin-, fulvo- és aminosavakat, valamint vitaminokat tartalmazó termék talajon keresztül, és lombtrágyaként adagolva is kifejti kedvező hatását, magyarázta Czikó Dénes.A termékben lévő humuszanyagok javítják a talaj szerkezetét, mérséklik a talajuntságot, fokozzák a talajlakó baktériumok hasznos aktivitását, a tápanyagok felvehetőségét, így nagyobb gyökérzet alakul ki, ami elengedhetetlen a magas hozamokhoz. Az aminosavak pedig tompítják a stresszhatásokat, amit például egyes gyomirtó készítmények okoznak.Fotó: Rimóczi IrénLombtrágyaként kijuttatva fokozhatjuk a fotoszintézist, a növények tovább zöldek maradnak, ami szintén feltétele, hogy...
 • Agroinform.hu élő adásban volt

  Agroinform.hu élő adásban volt Agroinform.hu élő adásban volt.Január 23., 12:11 · Standard technológia vagy stresszhelyzet kezelés?! Biolchim az AGROmashEXPO-n!
 • 2020-ban is várjuk az AGROmashEXPO-n

  Az előző évekhez hasonlóan 2020-ban is várjuk az AGROmashEXPO-n, Magyarország legnagyobb mezőgazdasági gépbemutatóján január 22-25 között, a III/14 standon a sátorban.
 • Szakmai önéletrajz: Rapp András

  A folyamatos forgalom bővülés, illetve a magasabb szintű kiszolgálás érdekében kereskedelmi partnereink körét folyamatosan bővítjük, októbertől a Dunántúlon is megerősítettük képviselői hálózatunkat Rapp Andrással. A kolléga széleskörű szántóföldi tapasztalattal rendelkezik, melyet rövid szakmai önéletrajza is alátámaszt.