Biolchim

Aktuális

 • Őszi hajtatási nap

  Cégünk is képviselte magát a szentesi DélKertész által megrendezett őszi Hajtatási szakmai napon. A rendezvényt nagyon sok érdeklődő termelő kereste fel, ahol a sok gyakorlati megoldás mellett az előadásokon fontos információkat kaphatott a jelenlegi és jövőbeni paprika termesztés helyzetéről és piaci információiról. A Biolchim Csapatát Kakuszi Zoltán és Magyar Csaba kollégánk képviselte.További sikeres gazdálkodást kíván a Biolchim csapata!
 • Maximalizált repcetábla Léh-en!

  https://youtu.be/9S-VgmTxIl8
 • AÖP tájékoztató!

  Letölthető PDF
 • AÖP-ben használható termékek!

 • Csillag születik – nézd meg, mire képes a Nov@!

  A biostimulátor, amely a stresszt profittá, az AÖP teljesítést pedig 1 pontért 50%-ra alakítja.
 • Zöldségtermesztési Szakmai Est – Meghívó

  A rendezvény során a térségben legfontosabb kultúrákra – karalábé, saláta, paprika, káposztafélék, gyökérzöldségek – helyezzük a hangsúlyt.
 • RAJT-CÉL GYŐZELEM! Startertrágyázás jelentősége a szántóföldi növénytermesztésben!

  A növény kezdeti intenzív fejlődéséhez és gyö-kérnövekedéshez nélkülözhetetlenek bizonyos tápelemek. A tápelemeknek nevezzük azokat az elemeket, melyek a növény növekedéséhez és za-vartalan fejlődéséhez szükségesek és funkcióju-kat más elem nem tudja helyettesíteni.
 • GAZDÁLKODJ OKOSAN, AVAGY HOGY HASZNÁLJUNK OKSZERŰEN EGY BIOSTIMULÁTORT!

  A különböző biostimulátor készítmények a kezdeti felemás fogadtatást követően, egyre nagyobb jelentőséggel bírnak, mind a szántóföldi növénytermesztésben, mind a kertészetben. A kezdeti kétkedés nagyban annak is volt köszönhető, hogy abban időszakban amikor az első biostimulátor termékek megjelentek szélesebb körben, hazánkban még sokkal kiegyensúlyozottabb, kiszámíthatóbb, volt az időjárás mint napjainkban.
 • DLG Feldtage 2022

 • Móra-Input vetőmagbörze

 • A kötődés segítéséért

  A FOLICIST speciálisan a terméskötodés fenofázisára kifejlesztett növénykondicionáló készítmény.
 • Növény-kondicionáló extrákkal: FOLICIST

  A terméket 2015-ben engedélyeztette a Biolchim Hungary Kft. Az engedélyezési eljárás során beállított NÉBIH kísérletek is kiugróan jó eredményeket mutattak.
 • Iciri-piciri tököcske 305 kg

  Iciri-piciri tököcske 305 kg 2020.10.28. Biolchim technológiával nevelte ezt a „kicsi” tököcskét B. Zsolt alsógagyi termelő. A termesztés technológiában meghatározó volt a Biolchim tápanyag-utánpótlás és lombtrágyázás. A tapasztalatok alapján a tököcske kedvence a Nov@ növénykondíciónáló volt.
 • CSEMEGEKUKORICA BEMUTATÓ

  CSEMEGEKUKORICA BEMUTATÓ 2020.09.08. A Syngenta csemegekukorica fajtabemutató Kabán az Irrifarm Kft. területén került megrendezésre, ahová több éve a Biolchim Kft. is meghívást kap kiállítóként. A rendezvény a Covid-19 miatt szűkebb körben került megvalósításra az előző évekhez képest. Nagyon szép állományokat láthattak a rendezvényre kilátogatók, amelyeket a Biolchim Kft. Folicist nevű termékével kezeltek.   Letülthető technológiai lap
 • Ez a kukorica és napraforgó kultúrák őrangyala Gesztelyen

  Ez a kukorica és napraforgó kultúrák őrangyala Gesztelyen 2020.05.19. Ha növénytáplálásról van szó, akkor a termelők igényei és tapasztalatai a legfontosabbak – ezért most egy fiatal gesztelyi szakember mutatja be jól bevált Biolchim-technológiáját. https://www.agroinform.hu/https://www.facebook.com/agroinform/https://www.instagram.com/agroinform.hu/Tetszett a videó? - Iratkozz fel TE is YouTube csatornánkra! Forrás: www.facebook.com/pg/agroinform/videos/ https://www.youtube.com/watch?v=sRRW8JTD3vw
 • Agroinform.hu élő adásban volt

  Biolchim starter kijuttatása nem mindennapi gépkapcsolattal, a Gergely Farmon 💪😉 Szponzorált tartalom
 • Tájékoztatás!

  A Biolchim Hungary Kft. a kialakult koronavírus okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel, partnerei és munkatársai egészségének védelmében a következő óvintézkedéseket vezeti be.
 • Fokozza a gyökeresedést és a fotoszintézist

  Fokozza a gyökeresedést és a fotoszintézist 2020.01.31. A Biolchim Kft. termékkínálatának egyik zászlóshajójára, a Nov@ növénykondicionálóra építette megjelenését az AGROmashEXPO kiállításon is. A 75 százalék szerves anyagot, humin-, fulvo- és aminosavakat, valamint vitaminokat tartalmazó termék talajon keresztül, és lombtrágyaként adagolva is kifejti kedvező hatását, magyarázta Czikó Dénes.A termékben lévő humuszanyagok javítják a talaj szerkezetét, mérséklik a talajuntságot, fokozzák a talajlakó baktériumok hasznos aktivitását, a tápanyagok felvehetőségét, így nagyobb gyökérzet alakul ki, ami elengedhetetlen a magas hozamokhoz. Az aminosavak pedig tompítják a stresszhatásokat, amit például egyes gyomirtó készítmények okoznak.Fotó: Rimóczi IrénLombtrágyaként kijuttatva fokozhatjuk a fotoszintézist, a növények tovább zöldek maradnak, ami szintén feltétele, hogy...
 • Agroinform.hu élő adásban volt

  Agroinform.hu élő adásban volt Agroinform.hu élő adásban volt.Január 23., 12:11 · Standard technológia vagy stresszhelyzet kezelés?! Biolchim az AGROmashEXPO-n!
 • 2020-ban is várjuk az AGROmashEXPO-n

  Az előző évekhez hasonlóan 2020-ban is várjuk az AGROmashEXPO-n, Magyarország legnagyobb mezőgazdasági gépbemutatóján január 22-25 között, a III/14 standon a sátorban.